super helg!

oj såg att jag inte har bloggat sen i måndags, : ( men iaf hela skolveckan har varit skit tråkigt och seg som vanligt, sen på fredagen åkte jag och minde till gagnef, morgans mamma kom och hämtade oss vid tåget och så fixade vi oss hemma hos dom sen körde janne ut oss "jag minde morgan och martin" till club nova "coz" i borlänge där hade vi as kul hela kvällen sen sov vi över hos Morgan efter. vi tog ett tåg hem dagen efter klockan halv 1 och mamma kom och hämta oss på mora tågstation, sen körde vi hem minde. min kusin och hennes man + deras son hade kommit ner till oss över helgen så jag var väl med dom resten av kvällen, vi tittade bland annat på (I rymden finns inga känslor) såg den för första gången och den var rätt bar tycket jag!
Nu idag har jag varit i gesunda med Johanna, as roligt hade vi det iaf!
och nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kolla på en film, pusss

  


spenderat helgen hos Morgan, <3

hejhej, har varit hos älsklingen hela helgen så har inte haft tid och blogga, i fredags kollade jag på när han repade med sitt band och efter det mös vi till några filmer. på lördag hjälpte vi några bekanta till dom flytta en affär från leksand till borlänge, och som tack för hjälpen fick jag kläder därifrån för typ 1000 spän o: bl.a en svart och blå jätte söt tub klänning som jag ska ha när vi åker till thailand och en grå och svart randig tröja/kofta.. sen på kvällen åt vi god mat på thai restruan och sen hyrde vi film och köpte glass, myssssss! jag skulle igentligen åka hem på lördag med vi hade läste fel på tåg tiderna så jag sov kvar en natt till sen körde dom hem mig på söndag förmiddag. en sjukt mysig helg i gagnef! 
blir och åka dit igen på fredag, och då tar jag med mig minde och så far jag, minde, mogge och andreas till coz i borlänge på kvällen. det blir fett nice : ) 

idag har jag iaf inte gjort något speciellt, skola sen träna pistol ikväll, ska hjälpa lillebror med läxan nu, så ni får ha det!

                                                      älskar dig morgan örtlund! 07/01-11 

hemma hos älsklingen i helgen

hejhej.
har inte uppdaterat på ett tag för att jag åkte hem till mogan direkt efter skolan i frdags, och jag lyckades väl få låna hans dator, så jag tänkte att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg. idag ska vi hjälpa några bekanta till dom att flytta en affär från leksand till borlänge så vi far klockan 11. sen ikväll runt 8 kommer jag att fara hem igen.
puss / Hanni

film mys nu!

har nyss varit och tränat pistol, gick rätt så bra. ja haha inte så mycket mer och berätta om dagen faktiskt, :)
imorgon direkt efter skolan ska jag till mora och shoppa med amanda och emma, och när jag kommit hem från det vid 7 tiden far jag och samantha till wäsa och äter tacosbuffé mums!
nu ska jag och pappa titta på en skräckis tror jag (staunton hill) (:
puss



resultat från färgningen! :)

tjenare!
ja en ganska lung dag i skolan, förutom att jag lyckades skära av halva nageln när jag skulle hacka lök på hemkunsakpen och jag har väligt ont! :D men är man klantig så är man. efter skolan for jag och köpte nya vinder skor hos min morbror, min ganska nya hade gått sönder nyligen så jag skulle dit och byta, och samtidigt som vi var där så hittade jag 2 sknygga skommar skor tills vi åker till thailand om 2.5 månad, perfekt!
och nu har jag bara legat i soffan men mammi och kollat på tv, och så har jag kollat upp tågtider, ska ju till älsklingen i gagnef på fredag direkt efter skolan! längtar
aja nu ska ni få bilder från före och efter färgningen men det syns inte så jätte mycket bara att resultatet vart lite mörkare, och den innan var lite röd.

     

  

 

      


pistolkatastrof!

Hejhej, idag fick vi sluta 13.20 för att engelska läraren var sjuk. fett skönt, så då gick jag hem, fixade lite mat, och sen så färgade jag mitt löshår. resultatel blev faktiskt riktigt bra , jag lägger ut en bild imorgon så får ni säga vad ni tycker. :) jag har också skjutit pistol idag, det börjar gå riktigt dåligt för mig, och allt beroende på mitt synfel, jag har ju nyligen fått glasögon, "som jag dock bara använder i skolan och när jag ser på tv" med glasögon ser jag grumligt på närahåll och utan tvärtom. så jag vet inte vad det ska bli av allt detta, jag får väl helt enkelt försöka nöta in och skjuta med glasögon, hoppas bara inte att finalen i avesta blir katastrof :/
aja nu ska ska jag äta pannkaka och krypa ner i sängen o kolla film mahah (6)
pussss


(idag får ni igen bild, hih)

suuk skola imorgon.

usch. vill inte ens tänka på att det är skola imorgon igen, skulle vara skönt med ett sommarlov nu tack!
aja nu ska jag färga håret, hmm det blir nog lite mörkare nyans brun 4. hoppas det blir bra. lägger ut bild sen, hade tänkt och färga mitt hår idag och löshåret imorgon.
ni får sova så gott och så hörs vi imorgon puss

 



Superhelg!

hejbloggläsare!
varför jag inte bloggade i torsdags var för att det inte hände just någonting alls då..
men i fredags var jag iaf på gårn men massa folk, en helt okej kväll, kunde inte vara uppe så länge den dagen på grund av att jag skulle upp as tidigt dagen där på. lördagen började med att jag gick upp klockan 07.30 sen när jag hade fixat mig klart så satte vi oss i bilden och åkte till Venjan för ennu en kvaltävling i pistol. jag sköt klockan 11.40 och resultatet ska vi inte prata om, men för älsklingen gick det super bra, och efter han också hade skjutit så åkte vi och hans föräldrar hem till mig och åt god mat. Efter vi ätit gick jag och morgan ner till mitt rum och kollade på några filmer och hade det super mysigt! älskar dig så sjukt mycket morgan!
vid 7 tiden åkte dom hem till gagnef igen : (  men nästa helg får jag nog träffa honom igen, kan knappt vänta...
och idag väckte mamma mig kvart över 1, -.- jag sov riktigt bra och hade en jätte konstig dröm, haha men man kan ju inte sova hela dagarna. Jag har faktiskt ingen anning om vad jag ska gör idag, men jag kommer väl på något så småning om. lägger ut ett till inlägg senare. pusssss!




"bilden tagen från google, men ungefär så där ser pistolen ut som jag tävlar med"
 

onsdagkväll...

hejhej, ( :
ja skola idag först som vanligt, sen for jag, emma och amanda ut på byn och fixade några ärenden, och käkade lite pizza. sen tog vi bussen hem vid halv 5. så jag harnyss ätit middag. så nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och gå ner. typ pyssla med lite saker, bla damsuga mitt rum, det behövs verkligen, fixa lite skoljobb, och kolla på 2 nya filmer. dom här 2 "good luck chuck" & "flickan" blir nog mys.
sen imorgon ska jag och brudarna hjälpa våran fritidslärare på byn och sälja lotter på julgrans plundringen, det blir nog roligt! :) jag har otroligt dålig fantasi just nu så ni får bilder på omslagen på filmerna idag bara (a)/ puss

 

Utkast: Jan. 11, 2011

Hejsan hoppsan!
idag har plugger varit rätt chill, slutade 3, jag och johanna var så lata att vi tog bussen
hem till mig fast en att det typ bara tar 15 min att gå (a). Jag och johanna har
inte gjort så mycket, typ kollat på film, leggat i sängen och dampat
hahah : D iaf vi kollade på en film som heter
return to house on haunted hill.
seriöst en as grym
skräckis

r
e
k
o
m
m
e
n
d
e
r
a
d



seg måndag.

godkväll läsare.
skolstart idag. så himla segt. men aja  inte mycket man kan göra,
skitskolan höll på till 2 sen gick jag hem och städade, och sen
la jag mig i sängen och tog det lungt, kollade på en film och
möööös men min lilla kissemisse simon, och där låg jag tills
klockan halv 7 for jag på träning, skönt och börja igen nu efter
jul, pistol tävling i venjan på lördag också så taggar fett!
Johanna sover hos mig imorgon också! (y)
nu ska jag iaf gå och lägga mig.  
ni får sova så gott! pusspuss




Resan till norge med morgan <3

ojojojoj nu har jag varit dålig på att uppdatera :(
men jag lovar att bättra mig, jaja till saken, i fredags klockan 7 på morgonen följde jag Morgan, hans mamma och hans pappa till norge "Gjövik" och där bodde vi i en liten mysig stuga, vi åt god thaimat, shoppade på ett jätte stort shoppingcenter som hete CC,  och träffade några bekanta. haha känns som jag nästan förstår all norska nu, : D men iaf vi sov där en natt, sen på lördagkväll då vi åkte hem förljde jag med hem till morgan i gagnef istället för att åka hem till älvdalen, helgen har varit super! Älskar dig morgan! 07/01-11 <3

ja lovet börjar närma sig sitt slut nu och jag ska ta en dusch, och sen njuta av det sista som är kvar av lovet. jaja ni får ha det puss. (hitta igen bild som passa till ämnet med denna bild på mig och johanna får duga idag) (:



 


shoppingtur till kupolen.

hejhej!
ja som ni redan kanske vet så har jag ju varit i Borlänge på kupolen och shoppat med mamma,pappa lillebror och hans kompis jocke idag. vi kom kanske till borlänge runt halv 11 tiden och då passade jag och mammsen på att handla lite, och jag tycker jag hitta rätt så mycket, "se bild nedanför"
iaf klockan 1 träffade jag morgan och hans kompis andreas där, vi hade det as kul, men det vart inte så länge som vi hade tänkt oss, vid 3 for vi hem. men dagen var kung iaf.
och imorgon ska jag åka tåg ner till gagnef och träffa killarna igen, ser ifram imot dagen!

Saker jag köpt:
3-pak helvita string
3-pack lila/rosa string
"fluffpulver" från h&m
rouge borste från h&m
en grå tunika från JC 
en brun och rosa bh från kaphal
en svart bh från cubus, "köpte en likadan vit också med den ligger i tvätten"
ett par silver ringar från ur&penn 
och en lite present från glitter åt en liten flicka som fyller 14 imorgon ;)
  


kupolen "borlänge" imorgon! :D

go'kväll allihopa!
allt har varit lite sulligt, men det slutade iaf med att jag åker själv till borlänge imorgon bitti tillsammans med min familj i bil, och så träffar jag några kompisar där ifrån när jag väl är där, så imorgon blir det en dagstur till kupolen, vi åker klockan 8, och vi lär ju komma hem någon gång på eftermiddagen. så jag bloggar så fort jag kommit hem.
 
Ikväll går jag och lägger mig ganska tidigt eftresom jag ska upp vid halv 7 imorgon, så jag lägger mig i sängen och kolla på en av mina favorit skräckisr (mum and dad) den är lite speciell men jag bara älskar den, har sett den för sjunde gången nu (a) den är värld och se, tro mig! 
ni får ha det, så hörs vi imorgon. puss                        
 

en helt vanlig måndag.

hejsötaläsare! idag var det ju igentligen tänk att jag och johanna grundin skulle åka till borlänge ev, men hennes planer vart ändrade så hon kom aldrig till Älvdalen igår utan hon kommer idag istället, så vi åker nog tåg till kupolen imorgon, ser fram imot dagen!
ja... idag vet jag iaf att jag ska tvätta mitt löshår, lockade det till sånna hära söta prinsses lockar för inte så länge sen, och nu när jag ville få det platt igen så vart det bara vågigt, så ska se om det hjälper med lite shampoo och balsam (y) 
ja vi får se vad jag gör ikväll, är ganska trött just nu efter att mammi väckte mig kvar över 12, man behöver ju faktiskt inte alltid sova bort hela dagen veckan runt bara för att man har jullov. 
jag måste bara berätta för er som inte sett filmen (allt för min syster) att den seriöst var den mest gripande filmen jag sett i hela mitt liv, gud vad jag grät asså. en underbar film!

den handlade om en familj, och den 15 åriga dottern i familjen har fått canser, man får förlja hela historien från första dagen hon födddes tills hon är på slutlinjen. hennes första kärlek och hennes sista dag på stranden, hon har 2 syskon en lillasyster och en storebror, en dag slutar hennes njurar att fungera, så lillasyster vill ge en av hennes till sin syster, det kan orsaka väldig mycket problem, och vem vet det kanske inte ens fungerar, men vad gör man inte för sin syster.  

jag tycker ni ska kolla på trailern nedanför, och ha en super bra dag! puss 



film och glass tajm! : D




Ikväll hade jag tänkt och kolla på ett par filmer, tillexempelt dom här två,
allt för min syster och the last house on the left.
Så nu kryper jag under täcket och tänder några levade ljus, brevid mig på nattduksbordet står det glass godis och päronsoda också, underbart!
 ni får sova så gott allihopa så hörs vi imorgon,

puss&godnatt!


puuh. usch vad jag hatar att städa!

hejbloggen!

idag har jag ängnat min dag åt massa städning, har rensat min garderob, tagit bort kläder som är försmått och sånt som jag inte använder längre, det tog en jäkla tid, men nu är jag äntligen klar. har städat resten av rummet också, kolla bilderna visst vart det fint (a)?
just nu vet jag inte vad jag har för planer inför kvällen, men jag lägger in ett till inläg senare, ni får ha det bra så länge så hörs vi. puss!




Gott nytt år på er!

hoppas ni har fått en underbar start av det nya året 2011, själv är man lite seg efter igår, men det släpper nog snart. Seriöst 2010 har varit mitt bästa år någonsin, ett underbart år med många fina minnen, synd att allt är slut nu : ( menmen man får hoppas på att detta år blir minst lika bra.
Idag ska jag inte gör någonting alls faktiskt! vara hemma ta det lungt, kanske färga håret, ta ett bad och engna lite tid åt mig själv bara.
 
får se om jag och Ronja kanske åker till Idre Fjäll någon dag här nu i slutet av lovet? är ganska sugen på slalom! aja ni får ha en super bra dag, så kanske jag bloggar mer ikväll om jag har något och berätta.
puss

 
 


RSS 2.0