tårta med familjen idag! :d

Hej bloggen!
Idag har jag bakat en super snygg laktosfri banan och vindruvs tårta som jag har bjudit släkten på idag! :D, jag fyllde ju år i torsdags så idag firade vi med bara släkten och familjen, mys! fick 200kr och en triss av morbror, en snyggt armband av mormor, smink och nagellack av morbros tjej! tusen tack,
 
Skönt att det äntligen är lov nu också, ska försöka och hitta på något kul på lovet! på tisdag ska jag och Johanna westerlund åka till borlänge och shoppa, och träffa lite kompisar där ifrån, blir fett! : D och KANSKE åka till idre fjäll med johannis gj. super!

och jag måste bara hissa ett super klipp som jag gjorde idag! en as snygg ljusstake som jag ska ha på nattduksbordet, och så lite pynt som jag ska ha på ett fat med ett stort blockljus i mitten, typ torkade blomblad som lukar as gott! 
hadetbra! 






 

världens bästa födelsedag!

hej, idag äre bara min dag, för idag fyller jag faktiskt 14 :D dagen har varit awesome!
flickorna kom hem till mig vid 5 tiden och så åt vi thai mat, och marengswwwwish till eftrerätt, mums som bara den! sen kollade vi på babysitter wanted, super bra film, har fått massa finapresenter också, kolla in bilderna nedanför. btw den nya telefonen jag ska få har inte kommit en, (HTC wildfire)
är super nöjd med hela dagen, tack till alla som gjorde den!
puss

 




14 år på torsdag! :D

hej.
den här helgen har jag varit hos älsklingen, massa mys, är sjukt trött nu så årkar inte berätta allt vi gjort... en skit dryg dag hare varit idag, tåget hem var försenat med 1,5 timme, och sen när jag kom till mora så skulle man få åka taxi eftersom jag missade min buss, alla andra fick taxi direkt men jag fick vänta i en timme där nere innan det kom någon, -.- sen hela dagen idag idag har jag varit skit trött, så nu ska gå och lägga mig, det är ju skola igen imån, sista veckan nu innan lovet. skönt som bara den! och gissa vem som fyller 14 på torsdag? :D:D JAG! thihoow aja sov så gott allihop! 
Z z Z z puss /
ps. tycker inläggen ser så förbaskat tråkiga ut när man inte har bild till, så ni får tre stycken på mig och minde från förra året. :-)

  


luktar nygräddade bullar i hela huset, underbart!

Idag har jag och mammi bakat bullar, : d fredagen den 25,e ska jag och min super klass 7,c stå utanför ica och sälja bla fika bröd, så nu har jag fixat min satts! vi vart så avensjuka när våran parralelklass åkte på en mysig resa tillsammans , så nu har vi bestämt oss att försöka få ihop lite pengar till en resa vi också, vart vi ska åka bereor ju helt på hur mycket pengar vi lyckas tjäna ihop, så gör en god gärning och kom förbi och köp en påse med något gott som elever från 7,c, Älvdalsskolan har bakat! : )
mina bullar blev iaf as mumsiga, elitbild på mina söta bullar som jag gjort helt själv nedanför (a)
 
måste bara tipsa om ett otrolig film jag såg igår kväll (black swan) men natalie portman som huvudroll en väldigt gripande film. fantastisk!
 
nu börjar jag känna mig bättre iaf så imorgon ska jag gå till skolan pront! skönt, saknar mina älskade vänner! Nu ska käka lite, mamma har gjort en kassler låda med ris, bacon, svamp och skinka, MUMS! ha en trevlig onsdagskväll!

 
 

sjuksjuksjuk!

hej, inatt spydde jag :8 uffa fast jag tror inte att det är magsjuka, mycket middag på tom mage är nog inte så bra, börjar känna mig lite bättre fast är fort farande ganska seg. har tittat på ensam hemma 1 & 2 idag med min lillebror, länge sen jag såg dom filmerna , riktigt roliga är dom också! :D
satt och kollade igemon lite gamla bilder på datorn som jag hade tagit sommaren 08 på mitt landställe. är verkligen sugen på att åka upp dit nu snart, har inte åkt skoter på hela vintern och elanen är nog sugen på att ta en sväng tror ja : )
ha det! puss

   
 


sjuk idag..

hej läsare, igår och idag har jag inte mått så vidare, kommer nog inte gå till skolan imorgon heller, har käkat halstabletter för fulla muggar idag och jag känner mig as hängig, så blir nog sängen hela dagen imorgon också för min del.

ja just ja ska berätta lite kort om helgen,
i fredags kom jag till morgan runt halv 6.  han mådde as dåligt då så vi kunde inte hitta på något direkt, så vi tittade bara på film, sen på lördagen så for han till läkaren för att hämta ut host medicin, han typ hostade blod, ;s medans han var där var jag i dala floda och sköt kvalfinalen i pistol, kom på första plats idag! 392/400 p. riktigt nöjd, och morgan van i sin grupp också, " han kom dit direkt efter han varit hos läkaren" sen på kvällen for vi ut och åt mat på restruang tillsammans med en annan familj, och sen så kollade vi på borlängesmusikskolas egna "melodifestivalen 2011" i hagaskolan. det var riktigt bra! : ) kolla bilder under på det vinnande bidraget!
efter det for vi på MAX och åt glass sen for vi hem, och söndag åkte jag hem vid halv 1, morgan mådde lika dåligt då, jag tror nog att det var han som smittade mig också x) men det gör inget jag får ju skylla mig själv (:

ska nog gå till sängs nu, godnatt!

 
 
"bilderna blev dock lite suddiga, pga att jag satt ganska långt bak och fick lov att använda mk zoom"

morgan hostar blod.. : /

hej , igår tog jag bussen till mora precis efter jag slutat plugget sen tåg till Gagnef, och älsklingen är skit sjuk så vi låg väl och kolla på en film "from hell" sen somnade vi båda 2. och nu idag så mådde han inte alls bra så nu har han och ros-marie åkt in till sjukhuset i borlänge för att få en medicin utskriven, han hostar blod.. inte så speciellt trevligt, stackarn... janne och jag åker iaf in till dala-floda vid 20 i 11, så att ialla fall jag får skjuta kvalfinalen i pistol. ikväll har vi planer på att åka in till borlänge och kolla på någon liten talang show och sen äta kina/thai mat . mums,
puss

onsdag. ja onsdag?

Tja. lugn dag idag i skolan, NO prov imorgon -.- och så ska jag och emma åka till mora imorgon också ska se om jag hittar något fint till älsklingen, det är ju alla hjärtans dag snart :) nu ska jag iaf göra hamburgare, sen ikväll ska jag träna pistol igen sista gången före kvalfinalen som jag och morgan ska till på lördag i dala-floda. blir nice : ) här får ni dagens låt också :) love it! "supernova - medina"
puss




lite resfeber! :D

Tjäänaretjäänare! har varit hemma hos galna minde lok hela eftermiddagen, som vissa av er vet så ska jag ju åka till Hua hin i Thailand den 12 april och minde har ju visar 1000 st olika bilder på saker jag ska köpa till henne, haha :D och föresten har fixat lite bilder på huset vi ska bo i, ccheka nedanför, fett nice va? :D vi ska bo i det huset i ungefär 2,5 vecka, sen ska vi också bo i Bangkog i nån vecka också tror jag, börjar få lite res-feber bara 2 månader kvar :D 
 













färgning av hår! :)

hejhej. vanlig dag i skolan idag rå, efter skolan följde johanni med mig hem och så färgade jag hennes hår brunt, " innan var det ljus brunt med blonda slingor" det vart jätte fint, se bild nedanför" har tränat pistol idag också, gick skapligt, nu ska jag lägga mig i sängen och börja på en ny kärleks bok, var länge sen jag läste så det är på tiden nu,
och föresten så har jag och morgan en månad tillsammans idag. älskar dig! 07/01-11 - <3

  

 

älskar dig morgan örtlund!

awesome helg.

hejhej, (: helgen har varit sjukt super! i fredags for jag och johanna ner till Mora strax efter vi slutade skolan, köpte bara en ny ögonbrynspenna, hade slarvat bort min, så jag behövde en ny.. sen vid kvart i 8 kom morgan med tåget till mora, så bussen vi tog hem plockade upp honom vid jvstationen, sen när vi kommit till Älvdalen gick vi till gårn "fritte" där gjorde vi inte så mycket faktiskt, typ tittade på tv och bara umgicks med mina kompisar som morgan träffade för första gången då, vi kom hem eftre 10 och då gick vi och la oss och kollade på Paranomal activity 2, eller vi kollade typ på halva, sen somnade nog vi båda x)
 på lördagen så åkte vi tsm men pappa och lillebror till orsa och spelade bowling. det var riktigt roligt, jag vann så klart (a) och jag hade så klart inte grindar! hih :D sen på hem vägen så stannade vi på ica maxi i mora och köpte lite lördagsmys, klockan vart runt 7 innan vi var hemma, och när vi var hemma så tappade vi upp en varmt bad och satte på bastun, sen resten av kvällen badade vi skumbad och bastu, super mysigt! innan vi somnade kollade vi lite på film.
på söndag så gick vi upp ganska tidigt, direkt när vi vaknat på kollade vi på den nyaste "fredag den 13,de" sjukt bra film! sen tog vi det bara lungt och kollade bl.a på tv lite, och gjorde vofflor :D sen vid 10 över 3 åkte morgan hem igen :(

och nu ska jag ta en dusch, sen ska jag äta en apelsin och sen ska jag kolla klart på paranomal activity 2 som vi aldrig såg klart xD, usch skola imorgon, opps jag har inte gjort matte läxan, så den lär jag ju göra innan jag somnar också -.- haha aja ni får ha det så bra! :)
puss

 
me and johanni på bussen, ;-) + "johanna fylde 14 i lördags ett STORT grattis!"

 


RSS 2.0