4 dagar kvar i paradiset.

nu borjar jag faktiskt sakna sverige och alla der hemma! :(
4 dagar kvar i paradiset, jag stor nog ut forhoppningsvis,
hoppas ni har det bra, puss! love hanna.

vilken helvetes resa!

hej läsare, klockan är här i Thailand kvart i 9 på morgonen, så ni sover nog där hemma, menmen, ville bara att ni skulle veta att jag har kommit ner nu iallafall, spyde som en idiot sista timmen på flyget och hela bilresan till våran egen lyxvilla, "2 timmar" men nu har jag fått någon anti spy tablett av pappa så nu mår jag faktiskt ganska bra, ligger i en solstol brevid våran alldeles egna swimming pool! hur grymt som hels, sen kommer ju min söta mamma och sörvar med nygrillad toast och en tropic fanta.
bikini på, solbrillerna, solkräm och kall läsk, så nu är det bara och köra va? ;-) sol och bad i thailand for three weeks, OHYES!

THAILAND IMORGON! :D

Hej sötnosar, jag ber så hemsk mycket om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men jag hade ju så klart lyckats slarva bort mina överförningskabel till kameran, så idag när jag var på stan köpte jag en ny på on off för 200 kr! :O så nu jävlar ska jag hålla årdning på mina grejer i fortsättningen!

och imorgon ja då jäklar åker vi, jag, mamma, pappa, lillebror, kusin anna, hennes man, och deras son adrian, usch det det ska blir skönt att slippa all kyla och allt elände, bara komma ifrån Sverige ett tag och chilla, så går i skolan till 1 imorgon sen kommer mamma och hämtar mig och broschan, sen far vi hem och hämtar resväskorna och åker tåg ner till arlanda, sen därifrån åker vi taxi ut till Märsta där vi ska sova på park in över natten, sen blir det uppgång halv 5 för att hinna med planet som går runt 8 - 9
gud vad jag har resfeber! min väska går knappt och stänga. ja sjukt vad underbart, Thailand.. det är väl ett jädra fint ställe, min absoluta favorit ställe till och med.


och så ville jag bara säga att jag kommer ju att ta med mig våran lilla
bärbara dator, men grejen är den att det går inte att ladda upp
bilder på bloggen från den, som är ett väldrigt stort minus, :( 
men kommer gör små inlägg lite då och då ialla fall, ja så ha det så bra
i kyla så drar jag, puss ;-)

Sängen med amanda!

hejhopp! ligger med amanda hjort i sängen och chillar, diggar dålig musik och hare allmänt kul! haha, vi lär väl kolla på en film sen, ah ni får ha det! puss

Orsa med mamma nu..

hej! kom nyss hem från skolan och om typ en halv timme kommer mamma hem och då ska jag följa henne till orsa och lämna kläder på barnprylsmarknaden.
och senare ska jag spendera min fredagskväll tillsammans med amanda hjort på gårn, blir nog super! 
och just ja, jag skrev inget igår, men gjorde typ inget speciellt, fixade alla toast inför loppisen imorgon, jag ska stå i caféterian och sälja fika och toast. 
och så städade jag HELA mitt rum, även under sängen, tog fan 2 timmar, men så jäkla skönt när man är klar.. 
sköt om er! 
love/hanna sörensen

  

RSS 2.0