tidsfördrivning till flygresan så ge mig filmtips! :D

okej! hör upp alla, jag sitter och förbereder vad för filmer jag ska ha med mig till Thailand, tidsfördrivning på planet bla, och jag skulle blir jätte glad om alla ville ge mig något filmtips, och alla förslag är välkommna, någon som DU tycker är bra helt enkelt! pussss! :D


happ onsdag.

hejs!
lång dag i skolan idag... kom typ nyss hem, så ska väl hitta mig något gott att äta.
sen ska jag skjuta krut halv 7 ikväll, fett! ah sen vet jag faktisk
inte vad jag ska hitta på, hela vanlig onsdag bara...
fast det blir ju så klart big brother ikväll klockan
22.00 - 23.00 på TV11 kung!  ;-)
pusssssssshej



två veckor kvar! :O

oh shit, bara två veckor kvar nu tills jag och familjen åker till den underbara värmen i thailand! gud vad jag längtar, kommer bli så himmla underbart! sol och värme, havet, den goda maten, egen lyxvilla, kan det blir bättre? ;o haha, hoppas ni inte är avensjuka (a) ;-)
bjuder på 2 bilder som är tagna förre året i thailand.

 

season of the witch

måste bara tipsa om en sjukt bra film jag såg nyss med familje, ja rubriken säger allt, season of the witch, hette filmen, så sjukt bra! jag är verkligen inte den person som tycker om filmer som handlar om korsriddare och andra slags krigare, men den här handlade också om häxbränning, och det var så sjukt spännande och jag både flög ur soffan ett par gånger och grinade lite, en riktigt härlig film!
så blir att sova inne hos lillebror inatt (a) hih 
puss godnatt


soft monday!

den här veckan slutar vi 12 måndag och tisdag, pga utvecklingssamtal, så sjukt sköööönt!
nu sitter jag typ hemma och dunkar musik och tycker synd om mig själv, har så sjukt ont i magen.. usch har nyss tagit en treo, får se om den hjälper sen då.
ikväll är det klubbmästerskap i pistol, så taggar inför det! och på onsdag ska jag sjuta krut, ska bli jätte spännande! jag går ju en kurs just nu där jag håller på och ta krut licens, aja nu jag fixa korv och bröd åt mig och lillebror, sen gå en sväng med willma,
puss


Sängen nu!

puh, nu är jag trött ska nog krypa ner under täcket oh somna till en romantisk film? hade funderat på att titta på en film som heter "en bädd av rosor" en gammal kärleks film från 1996 får se vad den har att erbjuda! :) puss och godnatt!              


fisketävling!

hej, glömde bort och skriva om gårdagens fisketävling, så gör det nu ist,
klockan halv 8 gick jag upp packade ihop allt jag skulle ha med mig ut på isen,
3 par pimpelspön, isdubbar, isskopa, maskar, varm oboy och bullar,
sen kom amanda, josefin och hasse och hämtade upp mig, sen när vi var framme vid nässjön där fisketävlingen skulle äga rum fick vi typ betala någon avgift, och vid 10 tiden gick starten, så då borrade vi upp ett varsit hål och sänkte ner betet och lina i hålet.
alldeles i början gick det väl ganska bra, då fick jag en liten abborre, men efter det nappet gick det segt... fick 2 till små fiskar i slutet av tävlingen, allt som allt höll på i 4 timmar, så 3 småfiskar på 4 timmar? inte så härligt, men något som var härligt den dagen var vädret, solen sken ut över skönn och vi satt och solade i våra camping stolar, det enda negativa var att det blåste lite till och från, och att det inte nappade lika bra som man hade hoppats på,
sen när vi var klara så vägde vi våran fiskepott, och mina 3 fiskar vägde 140 gram (a)
sen på prisutdelningen så kom jag typ 6/7 i junior gruppen, 12 - 19 åringar.
fick 2 parfymer, och en keps, allt i blått! haha men en riktigt trevlig dag som slutade hemma hos morbro, där vi åt thaimat. mums!

mot kvällningen så kom johannah westerlund hem till mig, och så kom jonthe och simon, vi tittade på film typ till 11 på kvällen då gick killarna hem och johannah hade somnat. hah ;-)
här har ni några bilden från fisketävlingen!

 
                         Amanda!                                                                        josefin!
 
                     första fisken! ;-)                    och här är alla mina små söta fiskar som jag fick (a) 

filmkväll med killarna!

hej bloggisen,
idag har jag och ett par klasskompisar stått utanför ica och sålt fikabröd för "önskade" klassresan, gick super bra ju och vi fick in ennu en slant till klasskassan!

nu ska simon och jonte komma hem till mig och så ska vi kolla på en skräckis "anti christ" tror jag och äta mys! blir nog super, ha en trevlig fredagskväll!
ps, imorgon klockan 10 ska jag till nässjön på fiske tävling med mina kusiner josefin och amanda som har kommit upp till älvdalen över helgen, blir nog super kul, laddar upp ev bilder och skriver om tävlingen när jag kommit hem senare på eftermiddagen!


trött! z Z z Z....

usch vad trött jag blev nu då, har settat på kurs angående krut licensen nu i typ 2 och en halv timme, och så har jag valt vilka bokaler (stavning) vi ska ha på prisutdelningen i vår klubb iår, är vald till ungdomsledare i Älvdalens pistolklubb så det är lite sånna grejer jag får pysla med, men allt är iaf klart nu, så sängen väntar, fan vad skönt och få sova en skvätt! godnatt.
ps har gjort våfflor till middag också idag hihi, titta vist ser dom goo'a ut? (a


  

boring math!

hej, haha ja idag hade vi lite kul på matte lektionen under genomgång av provresultat som vi fick tillbaka idag, VG fick jag, super nöjd, måste bara lägga ut några bilder från lektionen, haha älskar er brudar!

 
 
 
                                                                        HAHAHAH!

Filmtajm nu då!

Nu har jag bestämt mig för att kolla på en komedi, sov så dåligt igår efter att jag hade leggat och blängt på en rysare, usch haha så idag kör vi på något lite snällare! filmen jag ska se heter ju då så klart (Juno)
så jag lär gå ner nu och fixa iordning det lite mysigt, kanske tända några doftljus och hämta lite gröna vindruvor, underbart! godnatt alla söta läsare!


Underbar dag i Fjätervålen!

Det har varit ett väldrigt konstigt väder idag i skidbacken, ena sukunden sken skolen, sen började det spö regna och sen kom den en rätt så kraftig hagelskur, haha, men det var underbar skidföre och hela dagen har varit toppen, tack brudar! (L)

 
                       josefin (:                                                          jag! :)

blir sängen för min del nu..

Go kväll alla bloggläsare!
idag har jag spenderat min dag med johanna gjervaldseater, Älskar dig gumman!
har också tränat pistol, så nu är jag ganska trött! har packat iordning alla grejer för morgondagen. vi ska ju åka till fjätervålen med hela högstadiet och åka útför! är fett taggad, hoppas på en sjukt rolig dag!

ska lägga mig i sängen och börja på yttligare en ny bok av Katarina von bredow, hon skriver så sjukt gripande böcker! Jag hatar egentligen att läsa böcker och det är jag säker på att många fler där ute gör, men när man hittar den slags bok som precis passar in i ens smak är det faktiskt riktigt skönt att läsa ibland, rekommenderar alla hennes böcker till tjejer som gillar och läsa böckar om tånårskärlek, sex, komplicerade förhållanden.

puss och godnatt! "kan tyvärr inte lägga ut någon bild eftersom inlägget är skrivet från min bärbara datorn som inte vill ladda upp bilder" -.-

nu är det snart slut på det roliga..

solen skiner och det är 6 + ute och jag ligger inne som någon soffpotatis och slöar, gick runt i morgonrocken tills klockan var 2 innan jag kom på att jag kanske skulle klä på mig och vakna, är på ett riktigt segt humör idag! :)

Jag och Pappa bestälde hem thaimat till lunch idag också, super gott som vanligt! och nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i soffan "igen" och kolla klart på filmen psalm 21 som jag så klart somnade ifrån igårkväll (a)

är inte sugen på att gå till skolan imorgon, ett matteprov väntar där och massa lång tråkiga lektioner, : (
fast på tisdag blir det super nice, för då ska ju hela skolan åka till Fjätervålen och åka slalom. Hoppas på FINT väder! "Bjuder på en bild på mig och Linnéa johansson som är från förra årets fjätervålentur i 6.an" 
puss


grym helg!

go'kväll allt folk, har fortfarande inte fått bilderna från SM finalen, men äsch vi kör på endå! :) Igår var jag iallafall i rättvik på Club Delight tsm med johanna gjervaldseater, johanna westerlund, edit williams, och några brudar från rättvik, en riktigt roligt kväll faktiskt och så klart kom man dit i helsvarta kläder när det var dresscode: vitt! ;-)
haha och det var ju så klart as grymma DJ's "emil bergvik och biezzo" och dom hade gjort iordning wasaborg riktigt snyggt, ja den kvällen gör jag gärna om igen snart! btw bilder från kvällen var grymt suddiga som blev uppladdade på facebook så jag lägger inte ut på här, : (

ja och idag har jag inte gjort mycket, hjälpt pappsen och instalerat nya platt teven nere i vardagsrumet, vart riktigt snyggt! sen typ bara tagit det lungt, chillat, köpt godis mums!(a) så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en svensk skräckfilm som många har snackat om, vissa säger att den suger och vissa tycker den är rätt bra, så nu måste ju så klart jag också titta och bedömma filmen "psalm 21" ha en fortsatt trevlig lördagskväll! puss

 

sitter på busstationen i mora med Johanna!

Oj nu har jag inte skrivit på länge, väntar på att få bilder från finalen av min tränare, och så fort jag får dom lägger jag upp dom, kom förresten 3.a i den stora finalen ganska stolt ;-) nu sitter jag på busstationen i mora med Johanna gjervaldsaeter och väntar på älvdalsbussen, puss

SM finalen i Avesta!

Hejhej, ligger i sängen på vandrar hemmet i Hedemora, har nyss varit i Avesta på den första pistol tävlingen allans minne, gick väl rätt så bra fick 387p av 400 kom på 8,onnd plascering av 40, taggar inför imorgon då finalen ska äga rum, är ganska nervös men det ska väl gå bra, bilder får ni när jag kommer hem. Ha det bra Puss /Hanna

skolstart idag

Hej allihopa, eller godmorgon kanske jag ska säga! Nu är det måndag igen och skolan väntar om 45 min, lovet har varit så jävla underbart roligt! berättar lite mer om det när jag kommer hem senare.
Det verkar som att alla tycker fy och blä om att börja skolan igen, jag ska inte påstå att jag har längtat men det ska väl bli ganska okej, ska ju iväg till avesta nu till helgen på pistol SM, och helgen efter det blir det eventuellt disco i rättvik!

men nu måste jag skynda mig så att inte pappa åker ifrån mig, haha puss!
"bilder får ni sen"


bilder till inlägget under!

här kommer lite bilder fråninlägget under rå! :)

 
                                mmmmmmh, gott med frukost!
 
                                         Hanna and johanna (L)
 
                tåg till borlänge :D!                          Johanna & Marco! :-)
 
 
        jag, vikcy och frida har lite kul inne på cubus och åhlens, haha :D


awesom början på sportlovet!

hejhej nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort hittills på det här underbara sportlovet! :d

i söndags tog jag en buss till mora och träffade Johannah westerlund, ah sen på kvällen följde hon mig hem till Älvdalen och sov hos mig, sen på måndagen, så åt vi tårta och drack cocacola till frukost, se bilderna i nästa inlägg. ah sen for vi till centrum och umgicks med lite kompisar och mot kvällningen for jag hem själv,  och packade,
dagen där på gick jag upp as tidigt, fick skjus av Mindes mormor till mora jv station där jag träffade johanna, sen sate vi oss på ett tåg mot borlänge, vi hade snakcat med en kill kompis till johannah (edvin holton) att vi skulle träffas så honom, han och hans kompis marco hoppade på tåget i djursås, sen for vi runt massa på kupolen och träffade massa kompisar och lite sånt, vi köpte inget speciellt, det var bara johannah som köpte en ny foundation.
En riktigt rolig dag!
vi tog 20 över 6 tåget hem och så kom johannahs mamma och hämtade oss, och så åkte vi och köpte chips och mys, sen när vi kom hem till johannah så tittade vi på en film (tusen gånger starkare) det var inte så bra som jag hade trott, men aja en okej film.
Sen på onsdagen så umgicks vi med viktoria olsson, frida smångs, miranda och edit, och en till tjej som jag faktiskt inte kommer igår namnet på ;$ men aja vi for väl runt på mora, åt glass på donken och provade en himlans massa solbriller och tog fina kort, (bilder kommer i inlägget efter detta) en as grym dag! sen följde johanna mig hem till Älvdalen, vi hade väl egentligen tänkt och fara ut och hita på något kul men så blev det inte, vi låg hemma i min säng typ hela kvällen och somnade inte för ens 2 på natten (a) och nu ligger jag hemma och har knappt fått årken än att gå upp ur sängen, har en stor tvätt balja som väntar på mig uppe, och en liten hund som vill gå en rejäl promis, så lär väl gå upp nu,

planerna för idag vet jag inte riktigt, johannah ville sova här inatt igen så att vi åker tillsammans med bussen till jvstationen imorgon, för då ska vi ut igen, ;-) men isf kommer hon med en buss ikväll när jag är klar med allt jag ska göra, jag pallar fan inte lämna huset idag -.-
(kom på att jag inte kan lägga ut bilder på den här datorn, så lägger ut alla bilder i ett inlägg efter det här)
puss

RSS 2.0